Velkommen
Du har klikket dig ind på min side om mine tre hunde, Merci, Elvis & Chase.
Det er en side hvor jeg fortæller om dagligdagen, socialiseringen og træningen af dem.

Der vil også komme videoer og billeder, samt resultater fra stævner, mv.

Kort sagt, alt omkring mine hunde, blir' langt online her.

God fornøjelse!

Nyeste kommentarer

  Vil du læse mere omkring Agility, så klik her...
  Jeg skriver om
  Arkiv


  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse. Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!

  Igår formiddags stod den på agility, og vejret var jo så skønt, næsten skyfri himmel og flot solskin – et rigtigt agility vejr.

  Første hold der løber jeg med Chase det er let øvet hold, tror jeg vi kan kalde det. Det er med en del forhindringer og på det niveau hunden nu er, hvor Chase jo fx. kan alle forhindringer nu, ud over slalom. Hvor nogle andre på holdet måske er ved at indlære slalom og gør det til træning osv.

  Chase var en stjerne og løb rigtig godt, og vi havde super gode momenter, men også unghunden fik jeg at se 🙂 hun var lidt en bølle, og havde glemt en ellers godt indlært kommando, så den blev lige genopfrisket.

  Hold 2, der løber jeg med Merci på konkurrence holdet, og det er jo de hunde der løber til konkurrencer, og det er klasse 2-3 der træner på det hold. Merci var også en stjerne igår, og hun løb godt, og havde også lidt selektiv hørelse, men der var bestemt også rigtig fine momenter, en flot slalom indgang og hendes fine små buer.

  På søndag er der juleafslutning i klubben, det er så hylene morsomt 😀 skal nok huske at få filmet.