Første løbetur i 6 måneder

Igår var jeg ude og løbe!
Sidste gang jeg løb en tur, var i juni måned. Ergo et ½ år siden!
Og det er så 7 måneder siden at jeg løb de 4 km som jeg gjorde idag – samme rute.

Jeg tog Chase med, det var hendes debut som løbemakker, hun klarede det faktisk rigtig godt. Hun trak ikke så meget som jeg frygtede hun ville, hun elsker fart.

Hun nød turen, og jeg ligeledes – selvom det var hårdt. Så har man det bare fantastisk bag efter.

Julen er veloverstået, og snart skydes et nyt år igang – 2018 😉
Jeg tror på det bliver et rigtigt spændende år, nyt arbejde, nye udfordringer, og jeg skal stille til de første konkurrencer med Chase næste år, ja og så ved jeg ikke ellers hvad året bringer, det må jeg vente og se. Men jeg glæder mig til at fejre nytåret med mine unger, og mand.