Velkommen
Du har klikket dig ind på min side om mine tre hunde, Merci, Elvis & Chase.
Det er en side hvor jeg fortæller om dagligdagen, socialiseringen og træningen af dem.

Der vil også komme videoer og billeder, samt resultater fra stævner, mv.

Kort sagt, alt omkring mine hunde, blir' langt online her.

God fornøjelse!

Nyeste kommentarer

  Vil du læse mere omkring Agility, så klik her...
  Jeg skriver om
  Arkiv


  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse. Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!

  Nogen er ved både at tabe øjne og mund, når de hører at jeg har 3 hunde. Kræver de ikke meget? Spiser de ikke meget? Sviner de ikke? Hvad så når du skal på ferie? Hvorfor har du så mange?

  Det er nogen af de spørgsmål jeg ofte får.

  1. Kræver de ikke meget?
   Nej 3 kræver ikke mere end 2 gør. Det kræver ikke mange minutter at træne dem ad gangen, jeg går ind for flere små trænings pass, og så har jeg agility med de 2 af dem i klubben, 1 gang i ugen.
  2. Spiser de ikke meget?
   Nej det synes jeg ikke, mine de spiser 15 kg foder på 4-6 uger. Det varierer da jeg justere mængden efter hvor aktive vi har været, eller skal være.
  3. Sviner de ikke?
   Tænker ikke 3 sviner mere end 1 eller 2 gør. Jeg støvsuger ikke mere fordi der er 3, frem for dengang der var 2 fx.
  4. Hvad så når du skal på ferie?
   Ja der kommer de med? 🙂 Vi har campingvogn, og bruger tiden med ungerne, og hundene i naturen. Vi har planer om 2018 eller 2019, skal bruges i campingvogn i udlandet. Vi mangler lidt remidler til vognen, før vi er 100% udlandsklar.
  5. Hvorfor har du så mange?
   Jeg synes ikke 3 hunde er meget, men det er vel et definitions spørgsmål 😉 jeg synes jo det er bedre at have 2 hunde, frem for 1, da hunde er meget sociale, og godt kan lide at være sammen, og når vi er på arbejde mv. så er det godt de har hinanden.