K-9 Duo-Flex sele

Indeholder reklame.

Ved du godt at der i starten af 2018, vil blive lanceret denne nye sele fra JULIUS-K9®?? 😀
Den hedder IDC® Duo-Flex® Powerharness, og du kan læse meget mere om den her.

Jeg fik den ind af døren i torsdags, fra Ungarn. Hvor det officielle K-9 firma gav mig muligheden for at teste den helt gratis, for at skrive et indlæg omkring hvad jeg synes.

Jeg er positiv over denne duo flex sele.
Den har et specielt fleksibelt stykke, der gør at hvis/når hunden trækker/rykker i snoren, så går det ikke i armen på en. Chase har afprøvet sin et par gange nu, og det er ikke fordi hun trækker eller rykker rundt i snoren normalt, men at hun har fået denne K9- sele på, har ihvertfald hjulpet på hendes fart på gåturen, hun går meget stille og roligt, og mærker hun snoren bliver stram i selen, så stopper hun op og venter. Som hun har lært, og med det fleksibel stykke i selen, mærker hun det meget før, så det gør vores gåture endnu mere sjove 🙂

Derud over har den gode reflekser, har en vandafvisende overflade, kan tåle ned til minus 30 grader, ikke at det er så aktuelt i Danmark 😀 Den er nemt at påføre og sidder godt. Kan nemt justeres omkring brystkassen, og under maven.
Dog er Chase en spinkel pige, så den er lige til den store side, hendes str. 0 men den kan sagtens bruges, uden problemer. Chase er også en lille border collie på omkring 46 cm og 12 kg.

Den nye IDC® Duo-Flex® Powerharness, vil komme i 3 farver, blå, sort og rød, og fra str. 0 til 4.

Man kan fortsat skifte de velcro labels ud, hvis man ønsker at have en anden tekst stående 🙂 Og ellers er selen helt som man kender den, ud over den fleksible forbedring i selen, og det gør en stor forskel hvis du spørger mig.

Duo-Flex® selen er den første i verden, med fleksibelt brystbælte 🙂