Velkommen
Du har klikket dig ind på min side om mine tre hunde, Merci, Elvis & Chase.
Det er en side hvor jeg fortæller om dagligdagen, socialiseringen og træningen af dem.

Der vil også komme videoer og billeder, samt resultater fra stævner, mv.

Kort sagt, alt omkring mine hunde, blir' langt online her.

God fornøjelse!

Nyeste kommentarer

  Vil du læse mere omkring Agility, så klik her...
  Jeg skriver om
  Arkiv


  © - Alt der ikke er lånt og givet credit for, er mit! Du må derfor ikke gemme, kopiere eller på nogen måde bruge billeder/tekster fra min side, uden min tilladelse. Billeder, grafik, baggrunde osv. er noget jeg selv har lavet så hold venligst fingrene for dig selv .. !!

  Igår var det dag 8 i Chase’s indlæring af slalom, med susan garrets 2×2 metode.
  Det var så også første gang hun kom på 4 pinde på linje! SÅ sej hun er.

  De næste par gange skal der sættes et spring inden slalom så hun lære at tilpasse fart mv. ligeledes skal jeg også lave forskellige handlinger, bevæge mig i forskellige retninger, og lege sprællemand osv, måske ikke bogstavelig talt, men hun skal stresses lidt efter lidt, og skal fortsat gøre det hun bliver bedt om, uanset hvordan jeg gebærder mig.

  Og inden længe skal hun have 4 pinde mere på nogle meter fra de første, som så gradvist sættes tættere på de første 4, så hun “pludselig” tager 8 slalom pinde, uden tøven. Samme når hun skal fra 8 til 12, og så er der indlært en fuld slalom, er ret vild med metoden.
  Den fungere på en selvstændig, kvik og hurtig hund. Jeg kan ihvertfald se at denne metode ikke ville passe til min border blanding Merci, det er hun ikke egnet til, ikke at hun er dum, det er hun ikke, men hun er lidt mere opgivende hvis ikke det blir rigtigt første gang. Men til Chase er denne metode perfekt, frem for allén som jeg har brugt il Merci, der vil det blive alt for vildt til Chase.

  Det skal nok blive godt, hun er en kvik hund.